Over ons

Massage Therapy Center Massagetherapie* volgens Oost en West, met aromatische plantextracten en plantaardige oliën op maat, solo en in duo Tu,We,Th,Fr 15:00-20:30 +32477930255 praktijk@massagetherapycenter.be BE-0825.999.441 €65 - €90 EUR Debit Card, Credit Card, Payconiq, Cash Tientjesstraat 24 bus 101 8530 Harelbeke BE https://www.massagetherapycenter.be/logo/Massage-Therapy-Center-Belgium-500.png +32477930255 reservations BE FR NL Dutch French English

Welkom in de praktijk

Wie zijn we en hoe pakken we het aan?

Het Massage Therapy Center biedt massagetherapie* volgens Oost en West, met aromatische oliën à la minute op maat van elke cliënt(e).

Je kan er terecht voor individuele behandelingen, bijvoorbeeld bij stress, pijn, psycho-emotionele klachten en energieverlies.

Toekomstige mama’s genieten er van zwangerschapsmassage, zowel in de eerste maanden van de zwangerschap (in zij- en rugligging) als in het late tweede of in het derde trimester van de zwangerschap (in zijligging).

Het Center is ook een geliefd adres voor partners en vrienden/-innen die samen kiezen voor een moment van kwaliteitsvol onthaasten met massage in duovorm (2 personen).

Zoek je een uniek cadeau, dan schenk je met de cadeaubon van het Center een buitengewoon moment van ontspanning.

Het gastenboek: reviews van onze cliënten

Eerste keer zeer rustig kunnen slapen na een hele tijd. De massage was helend!

 Anais Vermeire op 31 oktober

De max! Superontspannend en echt deugddoend, voor mij de ideale manier van relaxeren…

 Betty Bossuyt op 20 september

Aanbevolen op Facebook

Zeer aangename en ontspannende massage, aanrader!!

 Jolien Thys op  op 17 augustus

Wij als koppel ervaren elke keer opnieuw het waw-gevoel! Ze vinden telkens de plaatsen waar alles vast zit en maken die met hart en ziel helemaal los! Wij zijn zo blij dat we hier kunnen komen!

 Lindsay Vandenberghe op 12 augustus

Therapeuten

Ontmoet onze therapeuten, elk met een unieke aanpak waarin vakkennis onlosmakelijk verbonden is met het Hart

Geert De Vuyst

Geert De Vuyst inspireert bedrijven en organisaties met gezondheidsgerelateerde workshops rond welzijn op het werk, stress en burn-out, op uitnodiging van preventieadviseurs en personeelsverantwoordelijken.

Geert geeft opleidingen over essentiële oliën en aromatherapie aan therapeuten, gezondheidsprofessionals en zorgverleners, evenals aan beauty-, spa- en wellnessprofessionals. Hij is docent aan Hogeschool VIVES in Kortrijk (België) en werkt samen met het Collège International d’Aromathérapie Dominique Baudoux in Enghien (België). Geert begeleidt tevens initiaties voor particulieren in samenwerking met vormingsorganisaties, onder meer bij Vormingplus Oostende-Westhoek.

Geboeid door manuele therapie en het Oosters gedachtegoed kiest hij in zijn praktijk in Harelbeke (nabij Kortrijk) voor een integratieve aanpak, waarbij hij Oosterse manuele therapie (Tuina, Shiatsu, ayurvedische Kerala) en Westerse massage combineert met de biochemische werking van aromatische plantextracten.

Geert staat in voor de solomassages en de duomassages in de praktijk.

Jody Dermaut

Jody studeert Wellbeing en vitaliteitsmanagement aan Hogeschool VIVES, is massagetherapeute in opleiding en doet onderzoek naar de werking van aromatische plantextracten en hun toepassingen in de aromatherapie. In haar bachelorproef evalueerde ze de positieve invloed op de huid van essentiële oliën bij vrouwen tussen de 20 en 55 jaar met droge huid, eczeem, couperose en littekens.

Jody staat, in een zelfstandige samenwerking, mee in voor de duomassages in de praktijk.

Isa-150x150

Isa is schoonheidsspecialiste, massagetherapeute en gezondheidsconsulente. Gefascineerd door het menselijk lichaam en door wellness – alles wat relaxatie is boeit haar – biedt ze in haar Institut Isadorable verzorgingen met resultaat: huidverbetering en suikerepilaties.

Isa staat, in een zelfstandige samenwerking, mee in voor de duomassages in de praktijk.

Geert De Vuyst - Massage Therapy Center - Johanna Vanden Heede fotografie
Geert De Vuyst - Massage Therapy Center - Johanna Vanden Heede fotografie
Geert De Vuyst - Massage Therapy Center - Johanna Vanden Heede fotografie

Persoonlijke aanpak

Routinewerk hoort niet thuis in onze praktijk. Je bent een uniek persoon, dus geen twee behandelingen zijn ooit dezelfde. We stemmen onze aanpak af, van massagehandelingen tot de massageoliën die we à la minute aanmaken.

We maken tijd voor jou, voor en na de behandeling. Dat is een keuze voor kwaliteit. Zo polsen we naar hoe je je voelt op de dag van je afspraak en de aandachtspunten waar je eventueel bezorgd om bent. Na de behandeling kan je rustig bekomen zodat je sereen verder kan met je dag.

Onze duomassages worden steeds verzorgd door een mannelijke en een vrouwelijke therapeut(e). Je kiest zelf van wie je je behandeling ontvangt. Die vrije keuze maak je vlak voor aanvang van elke duomassage.

Foto Marc Zimmer @ Unsplash

Dit is meer dan wellness,” vertellen onze cliënten ons wel vaker. Dat klopt. Onze behandelingen zijn relaxerend, zeker. Misschien voelt het net als ontspannen uit een sauna stappen, of zoals de innerlijke rust die je ervaart tijdens een vroege ochtendwandeling aan zee of bij het lezen van een boek. Dat is fantastisch. En, er is zoveel meer.

Verwen met een cadeaubon voor een uniek moment van ontspanning

Bestel:

met opgave van het bedrag in € of de naam van de massage.
Je kan de cadeaubon afhalen of we sturen hem naar je toe met de post.

Kies je massage

Van intensieve lichaamsmassage, over zwangerschapsmassage tot duomassage (2 personen), ontdek ons aanbod →

Zwangerschapsmassage
Zwangerschapsmassage: prenatale massage met aromatherapie (oliën)
Solo/Duo: Max. 1 persoon per afspraak; kan in duo geboekt worden met een andere behandeling voor de partner
Tarief: € 55 (45 min) of € 70 (1u)
Therapeut: Geert
Ontdek
Massage Therapy Center - Belgium
Intensieve lichaamsmassage
Intensieve lichaamsmassage: Westerse & Shiatsu/Tuina massagetherapie met aromatherapie (oliën) 1u of 1u15 plus voetbad met essentiële oliën
Solo/Duo: Max. 1 persoon per afspraak; kan in duo geboekt worden met een andere behandeling voor de partner
Tarief: € 65 (1u) of € 75 (1u15)
Therapeut: Geert
Ontdek
Massage Therapy Center - Harelbeke, Belgium (c) Geert De Vuyst
Duomassage
Duo lichaamsmassage met aromatherapie 1u of 1u15 of 1u30 plus voetbad met essentiële oliën
Solo/Duo: Enkel in duo
Tarief: € 65 (1u) of € 75 (1u15) of € 90 (1u30) per persoon
Therapeut: Geert + vrouwelijke therapeute
Ontdek