Over ons

Welkom in de praktijk

Wie zijn we en hoe pakken we het aan?

Therapeuten

Ontmoet onze therapeuten, elk met een unieke aanpak waarin vakkennis onlosmakelijk verbonden is met het Hart

Geert De Vuyst

Geert De Vuyst

Geert is therapeut en geeft opleidingen over essentiële oliën, aromatherapie en massagetherapie aan therapeuten, gezondheidsprofessionals en zorgverleners, onder meer in samenwerking met het Collège International d’Aromathérapie Dominique Baudoux en als gastdocent aan de Hogeschool VIVES in Kortrijk. Geboeid door manuele therapie en het Oosters gedachtegoed kiest hij in zijn praktijk en zijn opleidingen voor een integratieve aanpak, waarbij hij Oosterse manuele therapie (Tuina, Shiatsu, ayurvedische Kerala) en Westerse massage combineert met de biochemische werking van aromatische plantextracten. Vanuit de studie van de Oosterse teksten en van Westers wetenschappelijk onderzoek biedt zijn praktijkwerk ondersteuning bij stress, pijn, psycho-emotionele klachten en lichamelijke overbelasting.
Geert staat in voor de solomassages en de duomassages in de praktijk.
Yasmina Chorfi

Yasmina Chorfi

Yasmina is Ashtanga yoga teacher en massagetherapeute. Yasmina verdiepte zich in de Hindoeïstische filosofie, Ayurveda, meditatie en Ayurvedische massage. Tijdens een opleiding in Tilburg in 2000 kocht ze het boek “Poweryoga voor iedereen” van Tara Fraser. Dat leidde haar tot Ashtanga yoga. Ze volgde de AYA teacher training bij Annemieke Van Der Zouwen en Manju Jois, de zoon van de grondlegger van Ashtanga yoga Sri Patthabi Jois. Yasmina geeft workshops Ashtanga yoga bij Hot Yoga (Oudenaarde) en bij Body Atelier (Kortrijk).
Yasmina staat, in een zelfstandige samenwerking, mee in voor de duomassages in de praktijk.
Barbara Ousta

Barbara Ousta

Barbara is massagetherapeute in haar praktijk Hamsa Massage (Heule). Barbara werkt vanuit een holistische visie: lichaam-gedachten-emoties kunnen niet los van elkaar bewegen … Met relaxatiemassage laat ze zowel lichaam als geest tot ontspanning komen, waardoor we de kans krijgen om thuis te komen in ons lichaam en te luisteren naar de signalen die het ons geeft. Doorheen de dagelijkse stroom van prikkels missen we immers vaak de tijd om bij onszelf te komen.
Barbara staat, in een zelfstandige samenwerking, mee in voor de duomassages in de praktijk.
Jody Dermaut

Jody Dermaut

Jody studeert Wellbeing en vitaliteitsmanagement aan Hogeschool VIVES, is massagetherapeute in opleiding en doet onderzoek naar de werking van aromatische plantextracten en hun toepassingen in de aromatherapie. In haar bachelorproef evalueert ze de positieve invloed op de huid van essentiële oliën bij vrouwen tussen de 20 en 55 jaar met droge huid, eczeem, couperose en littekens.
In het kader van haar afstudeerstage versterkt Jody ons team tijdens vijf weken, tot 17 mei 2019.
Geert De Vuyst - Massage Therapy Center - Johanna Vanden Heede fotografie
Geert De Vuyst - Massage Therapy Center - Johanna Vanden Heede fotografie
Geert De Vuyst - Massage Therapy Center - Johanna Vanden Heede fotografie

Persoonlijke aanpak

Routinewerk hoort niet thuis in onze praktijk. Je bent een uniek persoon, dus geen twee behandelingen zijn ooit dezelfde. We stemmen onze aanpak af, van massagehandelingen tot de massageoliën die we à la minute aanmaken.

We maken tijd voor jou, voor en na de behandeling. Dat is een keuze voor kwaliteit. Zo polsen we naar hoe je je voelt op de dag van je afspraak en de aandachtspunten waar je eventueel bezorgd om bent. Na de behandeling kan je rustig bekomen zodat je sereen verder kan met je dag.

Onze duomassages worden steeds verzorgd door een mannelijke en een vrouwelijke therapeut(e). Je kiest zelf van wie je je behandeling ontvangt. Die vrije keuze maak je vlak voor aanvang van elke duomassage.

Foto Marc Zimmer @ Unsplash

Dit is meer dan wellness,” vertellen onze cliënten ons wel vaker. Dat klopt. Onze behandelingen zijn relaxerend, zeker. Misschien voelt het net als ontspannen uit een sauna stappen, of zoals de innerlijke rust die je ervaart tijdens een vroege ochtendwandeling aan zee of bij het lezen van een boek. Dat is fantastisch. En, er is zoveel meer.

Cadeaubon

Verwen met een cadeaubon voor een uniek moment van ontspanning.

Bestel:

met opgave van het bedrag in € of de naam van de massage.
Je kan de cadeaubon afhalen of we sturen hem naar je toe met de post.