Over ons

Massage Therapy Center Praktijk voor professionele massagetherapie* volgens Oosterse en Westerse tradities, met 100% natuurlijke massageoliën à la minute op maat van elke cliënt(e) Tu 15:00-21:00 +32477930255 praktijk@massagetherapycenter.be BE-0825.999.441 €65 - €90 EUR Debit Card, Credit Card, Payconiq, Cash p/a Lotus Relaxatiecentrum, Knokbeeklaan 90 8930 Lauwe BE https://www.massagetherapycenter.be/logo/Massage-Therapy-Center-Belgium-500.png +32477930255 reservations BE FR NL Dutch French English

Wie zijn we & hoe pakken we het aan?

Warm onthaal en zeer deugddoende zwangerschapsmassage gekregen. Geert werkt met een individuele aanpak en laat je absoluut tot rust komen. Meer heb je niet nodig!

 Tessa op 16 juli

Zeer ontspannende zwangerschapsmassage! Enorm van genoten!

 Sofie Van Assche op 08 juli

Zowel mijn man als ikzelf hebben genoten van een heerlijke, deugddoende, ontspannende massage. Altijd leuk, zeker wanneer je dit dan ook nog eens als geschenk kreeg! Zalig dat dit ondanks de corona-perikelen weer mogelijk is …

 Katrien Ghesquiere op 02 juli

Heerlijk tot rust komen, lichaam en spieren weer volledig ontspannen en terug in balans. Dank!

 Betty Bossuyt op 20 december 2019

Wie is wie?

Ontmoet onze therapeuten, elk met een unieke aanpak waarin vakkennis onlosmakelijk verbonden is met het Hart

Geert De Vuyst

In zijn praktijkwerk kiest Geert sinds 15 jaar voor een integratieve aanpak, waarbij hij oosterse manuele therapie (Tuina, Shiatsu, ayurvedische Kerala) en westerse massage combineert met de biochemische werking van aromatische plantextracten. Geert legt zich toe op lichaamsmassage bij stress, pijn, psycho-emotionele klachten en energiegebrek.

Geert staat in voor de intensieve lichaamsmassage, de massagetherapie voor vitaliteit, de zwangerschapsmassages en de duomassages.

Aline-Maerten-150

Aline studeerde Wellbeing en vitaliteitsmanagement, afstudeerrichting spa en wellness management. Geboeid door het menselijk lichaam, ontplooit ze zich verder als massagetherapeute in haar eigen zaak “Massagepraktijk Aline” in Poperinge. Aline start haar carrière met een groot hart en passie voor welbevinden, met bijzondere aandacht voor de mens als persoon.

Aline staat, in een zelfstandige samenwerking, in voor de duomassages.

Onze duomassages worden steeds verzorgd door een mannelijke en een vrouwelijke therapeut(e). Je kiest zelf van wie je je lichaamsmassage ontvangt. Die vrije keuze maak je vlak voor aanvang van elke duomassage.

Hoe pakken we het aan?

Welkom solo, in duo en tijdens je zwangerschap

Kies de intensieve lichaamsmassage bij stress, pijn, psycho-emotionele klachten en energiegebrek (solo: 1u15min).

De massagetherapie voor vitaliteit biedt ondersteuning tijdens en na veeleisende levensfasen waarin je te kampen krijgt met een tekort aan energie (solo: 1u15min).

Met de duomassage beleef je een uniek moment van kwaliteitsvol onthaasten samen met je partner, vriend(in), dochter/zoon (duo: 1u15 of 1u30).

Geniet van de zwangerschapsmassage met babyvriendelijke massageoliën in zijligging (45 min) of in zij- en rugligging (1 uur).

Innerlijke rust & flow

De positieve aanraking door onze ervaren therapeuten helpt je op weg naar innerlijke rust. Zowel het contact met de huid als de essentiële oliën hebben een diepgaande invloed op je uitputtende gedachtestromen, maar ook op je pijnen en op je gevoelswereld. De beleving van oprechte aanraking ondersteunt de flow in het gehele lichaam, van kop tot teen: je pijnen verzachten en deinen uit, je hartzeer vindt een plaats en je lichaam keert terug naar voedende zelfzorg na een stressvolle escapade.

Je bent uniek

Routinewerk hoort niet thuis in onze praktijk. Je bent een uniek persoon, dus verdien je een unieke aanpak. We stemmen onze lichaamsmassage steeds af op jou, zoals je bent, vandaag.

Ook je massageolie maken we op maatà la minute, met 100% natuurlijke essentiële en plantaardige oliën. Hou je van bloem-, hout- of kruidnoten, of verkies je een verfrissende Citrus noot? Je kiest steeds uit twee of drie house blends die aansluiten bij het seizoen, je temperament of je voorkeur-van-de-dag.

We maken tijd voor jou. Na je massage kan je rustig bekomen zodat je sereen verder kan met je dag.

Foto Marc Zimmer @ Unsplash

Dit is meer dan wellness,” vertellen onze cliënten ons wel vaker. Dat klopt. Onze lichaamsmassages zijn relaxerend, zeker. Misschien voelt het net als ontspannen uit een sauna stappen, of zoals de innerlijke rust die je ervaart tijdens een vroege ochtendwandeling aan zee of bij het lezen van een boek. Dat is fantastisch. En, er is zoveel meer.

Verwen met een cadeaubon voor een uniek moment van ontspanning

Bestel:

met opgave van het bedrag in € of de naam van de massage.

Kies je massage

Onze unieke lichaamsmassages beleef je individueel, in duo (2 personen) en tijdens je zwangerschap

1
2
3
4
Massage Therapy Center - Lauwe, Belgium (c) Geert De Vuyst
Duomassage
Duo lichaamsmassage met aromatherapie (oliën) 1u15 of 1u30 plus voetbad
Solo/Duo: Enkel in duo
Tarief: € 75 (1u15) of € 90 (1u30) per persoon
Therapeut: Geert + vrouwelijke therapeute
Ontdek
Intensieve lichaamsmassage
Intensieve lichaamsmassage: westerse & Shiatsu/Tuina massagetherapie met aromatherapie (oliën) 1u15 plus voetbad
Solo/Duo: Max. 1 persoon per afspraak; kan in duo geboekt worden met een lichaamsmassage voor de partner
Tarief: € 75 (1u15)
Therapeut: Geert
Ontdek
Massage Therapy Center - Belgium
Massagetherapie voor vitaliteit
Massagetherapie voor vitaliteit: westerse & Shiatsu/Tuina massagetherapie met aromatherapie (oliën) 1u15 plus voetbad
Solo/Duo: Max. 1 persoon per afspraak; kan niet in duo geboekt worden
Tarief: € 75 (1u15)
Therapeut: Geert
Ontdek
Zwangerschapsmassage
Zwangerschapsmassage: prenatale massage met aromatherapie (oliën) 45min of 1u plus voetbad
Solo/Duo: Max. 1 persoon per afspraak; kan in duo geboekt worden met een lichaamsmassage voor de partner
Tarief: € 65 (45 min) of € 75 (1u)
Therapeut: Geert
Ontdek