Zomer en najaar 2020

Massage Therapy Center Praktijk voor professionele massagetherapie* volgens Oosterse en Westerse tradities, met 100% natuurlijke massageoliën à la minute op maat van elke cliënt(e) Tu 15:00-21:00 +32477930255 praktijk@massagetherapycenter.be BE-0825.999.441 €65 - €90 EUR Debit Card, Credit Card, Payconiq, Cash p/a Lotus Relaxatiecentrum, Knokbeeklaan 90 8930 Lauwe BE https://www.massagetherapycenter.be/logo/Massage-Therapy-Center-Belgium-500.png +32477930255 reservations BE FR NL Dutch French English

Zomer en najaar 2020

Informatie over je afspraak

Bijgewerkt 15 aug. 2020, 9 sept. 2020

Beste klanten, vrienden van de praktijk,

Welcome back.

Hoe gaat het?

Het is me wat geweest de voorbije maanden. Plots waren we een contactberoep, vervolgens een vergeten beroep.

Onze passie blijft overeind. Hieronder lees je hoe we de komende maanden verder gaan.

We wensen je een zomer en een najaar met warme verbinding, met rust in het hoofd en in het hart.

Graag tot ziens in de praktijk,

Geert, Aline

Geert De Vuyst
Aline-Maerten-150

De doorstart

Nieuwe locatie! We verwelkomen je op de prachtige locatie van Lotus Relaxatiecentrum, Knokbeeklaan 90, 8930 Lauwe. Klik voor Google Maps.

Dit is hoe we het doen in de doorstartperiode tot 1 september tot 31 december 2020:

a/ Reserveren kan opnieuw voor afspraken vanaf dinsdag 9 juni. Reserveer bij voorkeur online (klik hier voor solomassage, klik hier voor duomassage). Indien je de voorbije maanden aangaf te willen reserveren, zal je een telefoontje, SMS of e-mail van ons krijgen.

b/ De praktijk is, in de doorstartperiode, geopend elke dinsdag van 15-21u, met start om 15u, 17u en 19u.

c/ We verwelkomen je bij Lotus Relaxatiecentrum, Knokbeeklaan 90, 8930 Lauwe. Klik voor Google Maps. Er is ruime parking voor het gebouw.

d/ Zwangerschapsmassage: zolang de verplichting geldt “om de mond en de neus te bedekken met een masker of elk ander alternatief in stof” (Artikel 1 § 3bis) voeren we geen zwangerschapsmassage uit. Online reservaties zijn op heden wel mogelijk, onder voorbehoud, voor afspraken vanaf 1 juli 2020.

e/ Alle behandelingen worden aangepast, onder meer naar ligging (lichaamshouding), rekening houdend met de belemmerde ademhaling door de mond- en neusbedekking.

f/ Kom je begeleid of met je kind(eren), waarbij een aantal van jullie hun beurt afwachten, dan kan je niet in de onthaal- en wachtzaal wachten, maar enkel in de praktijkruimte of buiten.

g/ Alle cadeaubonnen worden verlengd met de duur van de sluiting. Om je extra ruimte te geven om je reservatie te maken, worden alle cadeaubonnen met geldigheidsdatum na 31 december 2019 (uitgiftedatum vanaf 1/7/2019 tot en met 1/5/2020) met 6 maanden verlengd.

We vinden het belangrijk om je tijdig en correct te informeren over de verlenging van je bon en toekomstige wijzigingen in onze diensten. Registreer je bon op “Mijn cadeaubon“. Je krijgt een email melding wanneer de geldigheid van je cadeaubon verlengd wordt door tijdelijke sluiting en we houden je op de hoogte van belangrijke wijzigingen in ons aanbod.

Heb je een cadeaubon voor zwangerschapsmassage en kon je zwangerschapsmassage door de coronasluiting niet plaatsvinden voor je bevalling? Op eenvoudige aanvraag betalen we je bon uitzonderlijk uit. Je kan je bon echter ook gebruiken voor een andere lichaamsmassage, solo of in duo. Wens je toch een uitbetaling: registreer eerst je bon, mail ons vervolgens je vraag tot uitbetaling met je bankinformatie. Cadeaubonnen voor andere lichaamsmassages worden, conform onze Algemene Voorwaarden, niet uitbetaald.

Lees de aandachtspunten voorafgaand aan je bezoek

Je volgend bezoek

Hygiëne stond en staat bij ons steeds voorop. Zoals altijd vragen we je bij je eerste bezoek aan de praktijk een cliëntenfiche in te vullen, na te lezen en te ondertekenen.

Zoals altijd het geval is, kan je afspraak niet doorgaan bij koorts, een besmettelijke infectieziekte of een niet-genezen open wonde.

Heb je in de 14 dagen voorafgaand aan je afspraakdatum een of meerdere symptomen gekregen zoals:

 • koorts,
 • rillingen,
 • hoesten,
 • niezen (bij infectie),
 • moeite met ademhalen,
 • symptomen van verkoudheid,

of ben je de 14 dagen voorafgaand aan je afspraakdatum in contact geweest met een persoon die besmet is met het coronavirus?

Kom dan niet naar de praktijk.

Verplaats je afspraak.

Verplaats je afspraak

met de link onderaan de bevestigingsmail van je reservatie of bel +32 477 930 255,
NIET via SMS, e-mail, Facebook of andere sociale media.

Je voorschot of je cadeaubon blijven geldig voor je nieuwe afspraak indien je je afspraak verplaatst tot 48 uur voor je oorspronkelijke afspraakdatum.

 • Je kan je afspraak wijzigen tot 48 uur voor aanvang van je gemaakte afspraak, door ze te verplaatsen naar een ander moment binnen de twee maanden na datum van je oorspronkelijke afspraak. Verkies je geen nieuwe afspraak te maken binnen de twee maanden, dan wordt het voorschot niet terugbetaald en maakte je een afspraak met een cadeaubon, dan vervalt de cadeaubon.
 • We aanvaarden geen wijziging via SMS, e-mail, Facebook of andere sociale media.
 • Kennisgeving na 48 uur voor aanvang van je gemaakte afspraak, kennisgeving via SMS, e-mail, Facebook of andere sociale media, evenals niet opdagen zonder verwittiging, worden beschouwd als annulatie van je afspraak. Je voorschot wordt niet terugbetaald en maakte je een afspraak met een cadeaubon, dan vervalt de cadeaubon.

Lees onze Algemene voorwaarden

Het Ministerieel besluit van 5 juni 2020 laat ons toe jullie opnieuw te ontvangen, onder voorwaarden. Een aantal regels kadert de herneming van de activiteit (Artikel 1 § 3bis). Hou rekening met de volgende tijdelijke maatregelen:

 • Breng je eigen mondmasker of alternatief in stof mee. Het MB verplicht je, “vanaf de leeftijd van 12 jaar, de mond en de neus te bedekken met een masker of elk ander alternatief in stof”, vanaf het betreden van de praktijk.
 • Je kan geen gebruik maken van de wachtzaal. Zoals altijd: kom op tijd, maar ook niet te vroeg.
 • Je kan geen gebruik maken van het toilet.
 • We mogen je geen voeding noch drank aanbieden. Zorg dus zelf voor een flesje water, ter vervanging van het gebruikelijke glas water.

Onze mening over de regelgeving

Het MB legt de verplichting op “om de mond en de neus te bedekken met een masker of elk ander alternatief in stof” (Artikel 1 § 3bis). We betreuren ten zeerste dat deze regel geen ruimte laat voor het verantwoord aanpassen aan de context van de massagepraktijk en de modaliteiten van onze lichaamsmassages.

Als therapeuten moeten we waken over onze gezondheid: die van jullie en van onszelf. Het verplicht, permanent (tijdens de gehele behandeling), bedekken van de mond en neus, in het kader van een langdurige massagebehandeling, belemmert de ademhaling bij klant en therapeut, met een impact op de immuniteit. Vrije ademhaling is ook een voorwaarde tot relaxatie en evenwicht in onze lichaamsfuncties, vaak het primaire doel van onze lichaamsmassages.

We hadden liever gezien dat we, als professionals, onze ervaring en gezond verstand mochten gebruiken om de bescherming aan te passen aan de modaliteiten van de behandeling.

Maar wet is wet.

We duimen voor een zomer met minder zorgen!

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 047930255 of mail praktijk@massagetherapycenter.be.