Tijdelijke sluiting

Massage Therapy Center Praktijk voor professionele massagetherapie* volgens Oosterse en Westerse tradities, met 100% natuurlijke massageoliën à la minute op maat van elke cliënt(e) Tu 15:00-21:00 +32477930255 praktijk@massagetherapycenter.be BE-0825.999.441 €65 - €90 EUR Debit Card, Credit Card, Payconiq, Cash p/a Lotus Relaxatiecentrum, Knokbeeklaan 90 8930 Lauwe BE https://www.massagetherapycenter.be/logo/Massage-Therapy-Center-Belgium-500.png +32477930255 reservations BE FR NL Dutch French English

Update 6 juni 2020.

De onderstaande inhoud van deze pagina is niet meer van toepassing.

Tijdelijke sluiting corona-epidemie

Informatie over je afspraken en cadeaubonnen

We wensen je goeie moed wensen in de zorg die je opneemt voor je kinderen, je partner, je ouders, of voor je cliënten en patiënten op je werkplek, in je praktijk, zorgcentrum of ziekenhuis.

Laat ons de aandacht blijven richten op schoonheid.

We slaan er ons door.

Graag tot ziens,

Geert, Aline, Jody

Geert De Vuyst
Aline-Maerten-150
Jody Dermaut

Steun ons: koop je Relaxkaart

Zoals voor zovele zelfstandigen, betekent deze periode ook voor ons een financiële klap. Als je de praktijk wil steunen in deze moeilijke fase, koop dan nu je Relaxkaart voor drie Intensieve lichaamsmassages van 1u15min.

De kaart is 12 maand geldig (plus verlenging tijdens sluiting), je kan ze besteden voor de Intensieve lichaamsmassage (solo of als deel van een duomassage) en je kan ze uitlenen aan familie en vrienden.

We bieden uitzonderlijk 10 kaarten aan met 10% voordeel. De website geeft automatisch aan of je nog van het voordeeltarief kan genieten. Maar ook zonder de korting nodigen we je uit tot een aankoop. Met de kaart bieden we je een aantal mooie voordelen. Welke die voordelen zijn, vertellen we je graag binnenkort. We zijn nog volop aan het sleutelen om er op onze eigenzinnige manier iets unieks van te maken.

Alvast hartelijk dank voor je steun.

Plaats je bestelling online of mail ons: praktijk@massagetherapycenter.be

Solo massage: verplaats je afspraak

Heb je een afspraak voor een solo massage (1 persoon) in de periode tussen nu en de laatste dag van de sluiting, verplaats dan a.j.b. je afspraak. Je zal van ons een mail ontvangen met een link waarmee je een nieuwe datum kan kiezen. Lukt dat niet, stuur ons een mail en we helpen je verder.

Afspraken die niet verplaatst uiterlijk een week voor aanvang zullen we zelf annuleren. Je zal hierover een mail ontvangen. Wens je later te reserveren, boek dan opnieuw online.

Duomassage

We annuleren alle afspraken voor duomassage. We kunnen op heden de beschikbaarheid van twee therapeuten immers nog niet garanderen. Je zal hierover een mail ontvangen.

Zodra we weer actief zijn, nemen we contact met je op om een nieuwe afspraak in te plannen.

Ben je de gelukkige bezitter van een cadeaubon?

Update 27 mei 2020

*** Registreer je cadeaubon

We vinden het belangrijk om je tijdig en correct te informeren over de verlenging van je bon en toekomstige wijzigingen in onze diensten.

Registreer je bon op “Mijn Cadeaubon“.

Registratie is eenmalig, vrijblijvend en kosteloos.

Je krijgt een email melding wanneer de geldigheid van je cadeaubon verlengd wordt door tijdelijke sluiting en we houden je op de hoogte van belangrijke wijzigingen in ons aanbod.

*** 6 maanden verlenging

Je cadeaubon wordt verlengd met de duur van de sluiting. Om je extra ruimte te geven om je reservatie te maken, worden alle cadeaubonnen met geldigheidsdatum na 31 december 2019 (uitgiftedatum vanaf 1/7/2019) met 6 maanden verlengd.

Omdat we nog niet weten wanneer we kunnen heropstarten, zullen we deze bonnen ook bijkomend verlengen met de tijd verlopen sinds 1 juni 2020.

*** Zwangerschapsmassage

Heb je een cadeaubon voor zwangerschapsmassage en kon je zwangerschapsmassage door de coronasluiting niet plaatsvinden voor je bevalling?

Op eenvoudige aanvraag betalen we je bon uitzonderlijk uit. Je kan je bon echter ook gebruiken voor een andere lichaamsmassage, solo of in duo.

Wens je toch een uitbetaling: registreer eerst je bon, mail ons vervolgens je vraag tot uitbetaling met je bankinformatie.

Cadeaubonnen voor andere lichaamsmassages worden, conform onze Algemene Voorwaarden, niet uitbetaald.

Wat na de sluiting?

Onze aandacht voor hygiëne is ook in “gewone” tijden strikt. Dezelfde voorwaarden als anders blijven ook in moeilijke tijden geldig: bij koorts, een besmettelijke infectieziekte of een niet-genezen open wonde kan je lichaamsmassage niet doorgaan.

Om dit blijvend correct toe te passen volgen we de adviezen op de voet van internationale vakorganisaties (ABMP, AMTA; in België hebben we niet echt een vakfederatie), van beroepsverenigingen van aanverwante professionals (kinesitherapie, osteopathie), van Siensano; blijven we in overleg met collega’s uit het werkveld en respecteren we uiteraard de beslissingen van de overheden.

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 047930255 of mail praktijk@massagetherapycenter.be.