Tijdelijke sluiting

Massage Therapy Center Praktijk voor professionele massagetherapie* volgens Oosterse en Westerse tradities, met 100% natuurlijke massageoliën à la minute op maat van elke cliënt(e) Tu,We 15:00-21:00 +32477930255 praktijk@massagetherapycenter.be BE-0825.999.441 €65 - €90 EUR Debit Card, Credit Card, Payconiq, Cash Deken Camerlyncklaan 61 8500 Kortrijk BE https://www.massagetherapycenter.be/logo/Massage-Therapy-Center-Belgium-500.png +32477930255 reservations BE FR NL Dutch French English

Tijdelijke sluiting coronavirus

Informatie over je afspraken en cadeaubonnen

We wensen je goeie moed wensen in de zorg die je opneemt voor je kinderen, je partner, je ouders, of voor je cliënten en patiënten op je werkplek, in je praktijk, zorgcentrum of ziekenhuis.

Laat ons de aandacht blijven richten op schoonheid.

We slaan er ons door.

Graag tot ziens,

Geert, Aline, Jody

Geert De Vuyst
Aline-Maerten-150
Jody Dermaut

Steun ons: koop je Relaxkaart

Zoals voor zovele zelfstandigen, betekent deze periode ook voor ons een financiële klap. Als je de praktijk wil steunen in deze moeilijke fase, koop dan nu je Relaxkaart voor drie Intensieve lichaamsmassages van 1u15min.

De kaart is 12 maand geldig (plus verlenging tijdens sluiting), je kan ze besteden voor de Intensieve lichaamsmassage (solo of als deel van een duomassage) en je kan ze uitlenen aan familie en vrienden.

We bieden uitzonderlijk 10 kaarten aan met 10% voordeel. De website geeft automatisch aan of je nog van het voordeeltarief kan genieten. Maar ook zonder de korting nodigen we je uit tot een aankoop. Met de kaart bieden we je een aantal mooie voordelen. Welke die voordelen zijn, vertellen we je graag in april. We zijn nog volop aan het sleutelen om er op onze eigenzinnige manier iets unieks van te maken.

Alvast hartelijk dank voor je steun.

Plaats je bestelling online of mail ons: praktijk@massagetherapycenter.be

In lijn met de beslissingen van de federale overheid blijven we gesloten tot en met 19 april.

Je leest alle information over je afspraken en cadeaubonnen op de pagina Tijdelijke sluiting.

Solo massage: verplaats je afspraak

Heb je een afspraak voor een solo massage (1 persoon) in de periode tussen nu en 19 april, verplaats dan a.j.b. je afspraak. Je zal van ons een mail ontvangen met een link waarmee je een nieuwe datum kan kiezen. Lukt dat niet, stuur ons een mail en we helpen je verder.

Boekte je met een cadeaubon, dan hoef je geen rekening te houden met de vervaldatum van de bon bij het kiezen van een nieuwe datum.

Afspraken die niet verplaatst zijn tegen maandag 23 maart 12u zullen we zelf annuleren. Je zal hierover een mail ontvangen. Wens je later te reserveren, boek dan opnieuw online.

Duomassage

We annuleren alle afspraken voor duomassage. We kunnen op heden de beschikbaarheid van twee therapeuten immers nog niet garanderen. Je zal hierover een mail ontvangen.

Zodra we weer actief zijn, nemen we contact met je op om een nieuwe afspraak in te plannen.

Zwangerschapsmassage

Indien je een cadeaubon bezit voor zwangerschapsmassage en deze niet tijdig kan plaats vinden voor je bevalling, dan kan je de waarde van je bon uiteraard later besteden bij een andere lichaamsmassage, solo of in duo. Je cadeaubon wordt verlengd met 3 maand.

We wensen je alvast een mooie tijd met je pasgeborene!

Je cadeaubon vervalt binnenkort?

Alle niet-ingeruilde cadeaubonnen worden verlengd met 3 maand, op basis van de oorspronkelijke vervaldatum die je op je bon terug vindt. Conform onze Voorwaarden, worden cadeaubonnen niet terugbetaald, niet aan de aankoper, noch aan de begunstigde. Dat lijkt ons in deze tijden meer dan ooit fair.

Wat na de sluiting?

Onze aandacht voor hygiëne is ook in “gewone” tijden strikt. Dezelfde voorwaarden als anders blijven ook in moeilijke tijden geldig: bij koorts, een besmettelijke infectieziekte of een niet-genezen open wonde kan je lichaamsmassage niet doorgaan.

Om dit blijvend correct toe te passen volgen we de adviezen op de voet van internationale vakorganisaties (ABMP, AMTA; in België hebben we niet echt een vakfederatie), van beroepsverenigingen van aanverwante professionals (kinesitherapie, osteopathie), van Siensano; blijven we in overleg met collega’s uit het werkveld en respecteren we uiteraard de beslissingen van de overheden.

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 047930255 of mail praktijk@massagetherapycenter.be.