Zwangerschapsmassage (zijligging)

Zwangerschapsmassage in zijligging : prenatale massage met biologische plantaardige en natuurlijke essentiële oliën voor de (toekomstige) mama | Massage Therapy Center, Harelbeke/Kortrijk
https://www.massagetherapycenter.be/wp-content/uploads/2018/02/drew-hays-28855-1920.jpg
Zwangerschapsmassage (zijligging)
Massage therapy
Massage Therapy Center
Geert De Vuyst
+32477930255
praktijk@massagetherapycenter.be
BE-0825.999.441
https://www.massagetherapycenter.be/logo/Massage-Therapy-Center-Belgium-500.png
Massage Therapy Center Tientjesstraat 24 bus 001 8530 Harelbeke BE
Zwangerschapsmassage in zijligging: prenatale massage met aromatherapie (oliën) Zwangerschapsmassage in zijligging: prenatale massage met aromatherapie (oliën), 45 min. plus voetbad met essentiële oliën € 55 EUR
Massage Therapy Center Tientjesstraat 24 bus 001 8530 Harelbeke BE
Cash Payconiq Maestro (Bancontact), VISA, VPAY, MasterCard, American Express

Zwangerschapsmassage in zijligging met aromatherapie (oliën)

Massage voor de (toekomstige) mama

100% natuur: met biologische plantaardige oliën en natuurlijke essentiële oliën

De periode van zwangerschap is een fase in het leven van de toekomstige of van de jonge mama waarin ingrijpende fysiologische en psychologische processen plaats vinden.

De voordelen van massagetherapie voor en na de bevalling zijn legio. Tijdens de zwangerschap leiden aanslepende vermoeidheid en chronische overbelasting van rug, romp en bekken vaak tot gezondheidsproblemen met hinderlijke pijnen waarbij massagetherapie, in combinatie met essentiële oliën, heling kan bieden.

In zijligging (45 min.)

Ben je in het late tweede of het derde trimester van je zwangerschap, dan kan rugligging moeilijk worden en kan zelfs langdurige zijligging oncomfortabel worden.

In de formule van 45 min. Zwangerschapsmassage in zijligging neem je zijligging aan (links en rechts*). Deze massage is dus iets iets korter dan een gebruikelijke massage.

*voornamelijk zijligging op de linkerzijde, vergelijkbaar met de zogenaamde “stabiele zijligging”

In zij- en rugligging (60 min.)

Ben je in de eerste maanden van je zwangerschap, dan kan je waarschijnlijk nog comfortabel op de rug liggen, al dan niet met ondersteuning van de knieën (om druk op de lumbale wervels te verlichten). Afhankelijk van persoon tot persoon kan dit tot ver in het tweede trimester.

In de formule van 1 uur Zwangerschapsmassage (zij- en rugligging) wissel je zijligging (links en rechts*) af met rugligging.

*voornamelijk zijligging op de linkerzijde, vergelijkbaar met de zogenaamde “stabiele zijligging”

De massage wordt uitgevoerd in rug– of zijlig of zittend, zodat je comfortabel kan ontspannen. In deze zachte massage combineren we westerse massage met technieken uit oosterse manuele therapieën (shiatsu, ayurvedische keralamassage).
Je behandeling duurt 45 minuten. De opgegeven tijd is de effectieve behandelingstijd. Max. 1 persoon per afspraak; kan in duo geboekt worden met een andere behandeling voor de 2de persoon.
We gebruiken huisgemaakte massageoliën op maat van elke cliënt(e), met biologische plantaardige oliën en natuurlijke essentiële oliën, rekening houdend met de voorzorgsmaatregelen betreffende het gebruik van essentiële oliën bij zwangerschap.
Om de kwaliteit van je behandeling te waarborgen, vragen we je bij je eerste bezoek aan de praktijk een cliëntenfiche in te vullen, na te lezen en te ondertekenen. De gevraagde informatie laat ons toe de juiste voorzorgen te nemen en de behandeling correct af te stemmen.

Cadeaubon

Verwen met een cadeaubon voor een uniek moment van ontspanning.

Bestel:

met opgave van het bedrag in € of de naam van de massage.
Je kan de cadeaubon afhalen of we sturen hem naar je toe met de post.

Kies je massage

Van intensieve lichaamsmassage, over rug-, nek-, schoudermassage en zwangerschapsmassage tot duomassage (2 personen), ontdek ons aanbod →

Foto (c) Drew Hays @ Unsplash