Zwangerschapsmassage

Zwangerschap: prenatale massage met aromatherapie (oliën) voor de (toekomstige) mama | Massage Therapy Center, Harelbeke/Kortrijk
https://www.massagetherapycenter.be/wp-content/uploads/2018/02/drew-hays-28855-1920.jpg
Zwangerschapsmassage
Massage therapy
Massage Therapy Center
Geert De Vuyst
+32477930255
praktijk@massagetherapycenter.be
BE-0825.999.441
https://www.massagetherapycenter.be/logo/Massage-Therapy-Center-Belgium-500.png
Massage Therapy Center Tientjesstraat 24 bus 001 8530 Harelbeke BE
Zwangerschap: prenatale massage met aromatherapie (oliën) Zwangerschap: prenatale massage met aromatherapie (oliën), 45 min. plus voetbad met essentiële oliën € 55 EUR
Massage Therapy Center Tientjesstraat 24 bus 001 8530 Harelbeke BE
Cash Payconiq Maestro (Bancontact), VISA, VPAY, MasterCard, American Express

Zwangerschapsmassage met aromatherapie (oliën)

Massage voor de (toekomstige) mama

De perioden van zwangerschap en borstvoeding zijn fasen in het leven van de toekomstige of de jonge mama waarin ingrijpende fysiologische en psychologische processen plaats vinden.

De voordelen van massagetherapie voor en na de bevalling zijn legio. Tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding leiden aanslepende vermoeidheid en chronische overbelasting van rug, romp en bekken vaak tot gezondheidsproblemen met hinderlijke pijnen waarbij massagetherapie, in combinatie met essentiële oliën, heling kan bieden.

Het gebruik van essentiële oliën bij massage tijdens perioden van zwangerschap en borstvoeding is mogelijk mits een aantal voorzorgen.

Zwangerschap: prenatale massage met aromatherapie (oliën)

€ 55 incl. voetbad met aangepaste essentiële oliën 45 min. plus voetbad met essentiële oliën

De massage wordt uitgevoerd in rug- of zijlig of zittend.

In deze massage combineren we westerse massage met technieken uit oosterse manuele therapieën (shiatsu, ayurvedische keralamassage), zoals druk op de meridianen en drukpunten gelegen op het lichaam, strekoefeningen en het vrijmaken van gewrichten.

We gebruiken huisgemaakte massageoliën op maat van elke cliënt(e), met natuurlijke essentiële en plantaardige oliën, rekening houdend met de voorzorgsmaatregelen betreffende het gebruik van essentiële oliën bij zwangerschap en/of borstvoeding.

De opgegeven tijd is de effectieve behandelingstijd. Reken een extra 30 minuten tussen in en uit (voorafgaand voetbad en rustig bekomen).

Cadeaubon

Verwen met een cadeaubon voor een uniek moment van ontspanning.

Bestel:

met opgave van het bedrag in € of de naam van de massage.
Je kan de cadeaubon afhalen of we sturen hem naar je toe met de post.

Kies je massage

Van intensieve lichaamsmassage, over rug-, nek-, schoudermassage en zwangerschapsmassage tot in- en outdoor duomassage (2 personen), ontdek ons aanbod

Foto (c) Drew Hays @ Unsplash