Zorgsector

  • Je werkt in een centrum dat handicapspecifieke ondersteuning biedt in de vorm van dagopvang of verblijf (rechtstreeks toegankelijke hulp, RTH),
  • of je staat in voor ouderenzorg in een woonzorgcentrum, rust- of verzorgingstehuis of een centrum voor dagverzorging

en je wenst meer te weten over het gebruik van essentiële oliën bij massagetherapie, bij verstuiving en bij het voetbad en welke voordelen dit kan hebben voor je gebruikers? Dan zijn deze opleidingen uitermate geschikt.

De taal van de aanraking, ondersteund door de helende kracht van essentiële oliën, biedt een direct toegangspad tot ondersteuning van het lichamelijk, geestelijk en emotioneel evenwicht. Ook in een beperkt tijdsbestek kan je hand- of voetmassage inbouwen in je werkprogramma.

De toepassing van essentiële oliën via verstuiving is een toegankelijk en veilige manier om het verblijf in leef- en werkruimtes aangenamer en gezonder te maken, door zowel het bewerken van de luchtkwaliteit als het positief beïnvloeden van onze psyche en emoties.

Bepaalde essentiële oliën, gebruikt in een voetbad voorafgaand aan een voetmassage, bieden een antiseptische (ontsmettende) werking: schimmelwerend (fungistatisch), schimmeldodend (fungicide) en anti-bacterieel.

Deze namiddag een korte maar zeer interessante opleiding gekregen. Een heerlijke massageolie zelf mogen creëren en samenstellen. En dan via voet- en handmassage meteen mogen testen en ondervinden. Goeie massagetips en techniek bijgeleerd. En nog de rest mee om thuis mee aan de slag te gaan. (Heerlijk geurtje!)
Bedankt, smaakt naar meer!

Valerie van Luchene, dienstverleningscentrum De Branding – Waak

Op deze pagina ontdek je onze geplande opleidingen.

  • Voor de opleidingen “Initiatie” en “Basisopleiding (Niveau 1)” is geen voorkennis verreist.
  • Voor de opleidingen “Specialisatie (Niveau 2)” beschik je over theoretische kennis en praktijkervaring in massagetherapie en/of aromatherapie.

Vind je niet wat je zoekt? We horen graag hoe we je kunnen helpen. Contacteer ons.

Inschrijven

Er zijn momenteel geen opleidingen gepland.

Vooraankondiging

Blijf op de hoogte

Registreer je contactinformatie en we houden je vrijblijvend op de hoogte

Er zijn momenteel geen opleidingen in vooraankondiging gepland.