Opleidingen voor therapeuten en gezondheidsprofessionals

Opleidingen voor therapeuten en gezondheidsprofessionals

Als therapeut of gezondheidsprofessional verwacht je van een kwaliteitsvolle opleiding dat ze je toelaat je expertise in te zetten in je concrete werkomgevingIn onze opleidingen voor therapeuten besteden we uitgebreid aandacht aan:

Biochemie

Essentiële oliën, extracten en absolues zijn uiterst krachtige en geconcentreerde stoffen. Minimaal inzicht in de biochemische samenstelling is een voorwaarde tot het begrip van de eigenschappen en de toxiciteit van de oliën.

Therapeutische toepassing

Zowel de werking als de toxiciteit van essentiële oliën, extracten en absolues worden niet enkel bepaald door de biochemische samenstelling, maar is functie van de toepassingswijze, de dosering en de gezondheidstoestand van de ontvanger van de zorg.

Protocols

Een veilige toepassing voor zowel therapeut als ontvanger van de zorg start bij een correcte aanpak van aankoopcriteria, opslag, houdbaarheid, etikettering, kledij en instructies bij ongeval.

Deze namiddag een korte maar zeer interessante opleiding gekregen. Een heerlijke massageolie zelf mogen creëren en samenstellen. En dan via voet- en handmassage meteen mogen testen en ondervinden. Goeie massagetips en techniek bijgeleerd. En nog de rest mee om thuis mee aan de slag te gaan. (Heerlijk geurtje!)
Bedankt, smaakt naar meer!

Valerie van Luchene, dienstverleningscentrum De Branding – Waak

  • Voor de opleidingen “Initiatie” en “Basisopleiding (Niveau 1)” is geen voorkennis verreist.
  • Voor deelname aan de specialisatie-opleidingen (Niveau 2) is een basiskennis van aromatische plantextracten en toepassingen van de aromatherapie (in functie van het thema van de opleiding) noodzakelijk.

Vind je niet wat je zoekt? We horen graag hoe we je kunnen helpen. Contacteer ons.

Inschrijven

Er zijn momenteel geen opleidingen gepland.

Vooraankondiging

Blijf op de hoogte

Registreer je contactinformatie en we houden je vrijblijvend op de hoogte

Essentiële oliën in de massagepraktijk: aromatherapie voor professionals | 2020 | België | Basis (Niveau 1)

  Voor professionals

 Beroepsgerichte Basis (Niveau 1) opleiding voor professionals: Essentiële oliën in de massagepraktijk | Massage Therapy Center

3 lesvoormiddagen 9-12u30 (met pauze): dinsdagen 5, 12 en 19 november

Tarief: Reeks van 3 lessen €75 per les = €225 reeks (vrijgesteld van BTW)

 Meer informatie

 Blijf op de hoogte