Contact

Contact

Geert De Vuyst
M. geert@massagetherapycenter.be
T. +32 477 930 255

Postadres

Groepspraktijk ’t Eiland
Tientjesstraat 24 bus 001
B-8530 Harelbeke

Ondernemingsnummer

BE-0825.999.441

Bank

IBAN: BE32 7360 2532 0502
BIC: KREDBEBB

Geert De Vuyst

Geert De Vuyst

Therapeut, docent

Geert De Vuyst is therapeut en geeft opleidingen over aromatische plantextracten en massagetherapie aan therapeuten, gezondheidsprofessionals en zorgverleners, onder meer in samenwerking met het Collège International d’Aromathérapie Dominique Baudoux en als gastdocent in de Bacheloropleiding Wellbeing- en vitaliteitsmanagement aan de Vives hogeschool in Kortrijk.

Geert studeerde MSc in de industriële wetenschappen en werkte 15 jaar als ingenieur in marketingfuncties in de internationale hightech wereld. Geboeid door de Franse cultuur verhuisde hij als twintiger naar Toulouse waar hij 11 jaar verbleef. In 2005 startte hij de meridiaanshiatsu therapeutenopleiding bij de Ecole internationale Shiatsu Yoga Mediterraneo (Toulouse). Geert verhuisde naar West-Vlaanderen (België) in 2006 en vervolgde de Shiatsu opleiding bij Iokai Shiatsu (Parijs). De studie van de Oosterse manuele therapie en de klassieke teksten bracht een ommekeer op gang waarbij Geert de marketing wereld achter zich liet en koos voor het eigen pad. In 2016 volgde hij de zesdaagse opleiding “Aromathérapie scientifique médicale” bij het Collège International d’Aromathérapie Dominique Baudoux en daaropvolgende specialisatie-opleidingen.

Geboeid door manuele therapie en het Oosters gedachtegoed kiest hij in zijn praktijk en opleidingen voor een integratieve aanpak, waarbij hij Chinese Geneeskunde en manuele therapie (Tuina), Japanse manuele therapie (Shiatsu), Westerse massage en de biochemische werking van essentiële oliën combineert.